Kopiavdeling

Avdelingen ligger i 1. etasje i Samstadgården.

Her har vi gode tilbud innen kopiering/trykking og utskriving av dokumenter og bilder, og en butikk med kontorrekvisita som papir, konvolutter, brevordnere, skrivebøker mm. Vi har også fotopapir, CD og DVD-plater og USB-penner. På mange av disse varene har vi svært gode priser.

Til kopiering/trykking har vi en digital fargelasermaskin med en kapasitet på 65 sider i minuttet, en storformatskriver (Canon 8300), og en A2 blekkskriver (Epson Stylus Pro 4880) med svært god fotokvalitet. Fargelasermaskinen kan også skanne dokumenter med samme hastighet som skriver.

Dette gjør at vi kan dekke svært mange av behovene i Snåsa og omegn.

Med god kvalitet og gode priser har vi også en del kunder utenfor Snåsa. I dag når vi kan få originalsettet og bestillingen sendt over e-post er det ikke så nøye at kunden og leverandøren er i nærheten av hverandre. Vi kan også bringe i Steinkjerområdet.

Hefter og blad:

Vi trykker bl.a. en del hefter og blad, og er fast produsent av medlemsbladene til Norsk Landbruksrådgiving i Nord-Trøndelag og Nord-Trøndelag Elghundklubb.

Andre typiske produkt er studentoppgaver, kompendium, årsmeldinger og slektsbøker. I disse produksjonene er bl.a. god billedkvalitet viktig, og det kan vi levere. I tillegg har vi et bra tilbud på ferdiggjøring/innbinding av produktene, med spiralinnbinding (både plast og stålspiral) m/omslag eller bokperm som de mest vanlige metodene, men kan også levere bokinnbinding.

Brosjyrer og reklamemateriell:

Vi produserer reklamemateriell og brosjyrer til næringslivet, deriblant reklame og informasjon som sendes ut i posten til forskjellige mottaksgrupper. Vi bruker da vår avtale med posten til å forskuttere portokostnadene for kunden for å gjøre prosessen med utsendingen enklere. Vi har i dag kunder som sender oss en kladd til flygeblad på e-post, så ordner vi resten.

Foto:

Blant utstyret vårt har vi en svært god fotoskanner og som nevnt en god fotoskriver, noe som gjør at vi kan skrive ut bilder fra papirformat, film og dias av svært god kvalitet i størrelser opp til 40 cm bredde og en lengde opptil hele 1500 cm. Digitale bilder blir selvsagt minst like bra. Vi kan også forbedre gamle og skadede bilder, fjerne ripe og lignende.

Vi har i dag avtale med Trønder-Avisa, Steinkjer-Avisa og Snåsningen om å skrive ut og sende bilder som deres lesere bestiller fra avisa.

Datatjenester:

Dette er i hovedsak skriving av tekst eller innlegging av adresselister og andre register. Vi tar også oppdrag med skanning av fotoarkiv, protokoller ol.

Postbehandling:

Vi har en stor frankeringsmaskin og frankerer posten for Snåsa kommune og deler av næringslivet i Snåsa sentrum. Dette sammen med tilbudet om kopiering gjør at vi kan ta på oss oppdrag med utsending av post. Vi får et originaldokument (evt. en kladd til reinskriving) som vi kopierer, pakker, adresserer, frankerer og leverer på posten. Dette gjør det f. eks. mye enklere å være tillitsvalgt i lag og organisasjoner, og vi gjør det til en rimelig pris.

Frankeringsmaskinen kan også skrive logoer på konvoluttene, enten i forbindelse med frankeringen, eller om dere ønsker å kjøpe konvolutter med logo.

Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon om vårt kopi og postbehandlingstilbud. Dette er ikke avhengig av hvor du bor. Posten tar det med dit du ønsker.

Kopiavdeling har åpent hverdager kl 08.00-15.30

Telefon: 911 12 005